Adósság behajtás, Követeléskezelés, Szeméy- és vagyonvédelem.

További szolgáltatásaink

Személy- és vagyonvédelem Üzletemberek, vezető beosztású személyek, magánszemélyek védelmét, kíséretét, utazásainak biztosítását is vállaljuk, több éves múltra visszatekintő szakmai tapasztalattal. Tovább >

Ha szüksége van ránk írjon vagy hívjon!
06-70-777-5556
06-70-978-6018
06-70-978-6019
pitbull.zrt@gmail.com

Home Adósság behajtás

Főmenü


Adósság behajtás, követeléskezelés

Adósságbehajtás magánszemélyeknek és vállalkozásoknak egyaránt!

Adósa nem akar fizetni, de szüksége lenne a pénzére?
Keresse fel cégünket és mi behajtjuk a pénzét!


A piacon versenyző cégekkel ellentétben, nem csupán egyetlen területre terjed ki a szolgáltatásunk, hanem széles körben szolgáljuk megbízóinkat, akik gyors és szakszerű segítségnyújtásban részesülnek.

A hosszú évek alatt szerzett szakmai tapasztalattal, kitartással, biztonságos jogi háttérrel igyekszünk a maximumot nyújtani.

Az eredményes ügyintézés érdekében munkatársaink az üggyel és az ügyféllel személyre szabottan foglalkoznak. Teljes körűen feltérképezzük az adósság keletkezésének körülményeit, hátterét és az ügyben résztvevő összes érintettet.
Fontos a körültekintő, teljes körű adat és információgyűjtés, melyek elengedhetetlen feltételei a sikeres ügyintézésnek.

Megbízóinkkal folyamatos a kapcsolattartás, részletes tájékoztatás. Bővebb információkért érdeklődjön elérhetőségeinken!

A adósságbehajtási folyamatot megbízóink igényeinek megfelelően alakítjuk ki. Jellemzőek a cégek között fennálló késedelmes fizetések, tartozások, ezek kintlévőségeit és behajtását is elvégezzük.

Ne finanszírozza tovább adósát!!! Forduljon követeléskezelő cégünkhöz!


Az adósságbehajtása és a kintlévőségek kezelése megtervezett összetett lépések láncolata, amelyben az adósság keletkezésének időpontjának nagy jelentősége van. Minél hamarabb kezdjük el a szakszerű behajtási folyamatot, annál gyorsabb a sikerünk.
Cégünk az adósságbehajtás illetve a követeléskezelés folyamatában rendkívül figyelmesen és gyorsan dolgozik.

Az adós nagyon sok esetben szorult helyzetben lévő személy vagy cég, aki nem minden esetben önhibájából adódóan nem tud fizetni, ezért a megbízóink igényeinek maximális figyelembe vételén túl igyekszünk a "másik félt" is segíteni, ugyanis hitelintéző kollégáink nagyon gyors és kedvező lefolyású hiteleket tudnak biztosítani az adós számára, legyen az magánszemély vagy cég.

A adósságbehajtás folyamata: cégünknél a behajtás folyamata a sok hasonló tevékenységi kört végző cégekkel ellentétben nem telefonbeszélgetés és levelek küldésével kezdődik, hanem személyes megkeresést alkalmazunk.
Miért jó ha cégünket választja?

Mert mi:

Adósság behajtás, követeléskezelés ügyfelünk képviseletét a legnagyobb körültekintéssel végezzük,
Adósság behajtás, követeléskezelés a behajtás az érvényes törvények és jogszabályok betartása mellett történik, melyek kereteit soha nem lépjük át,
Adósság behajtás, követeléskezelés megbízóink személyiségi jogait tiszteletben tartjuk,
Adósság behajtás, követeléskezelés minden adatot és információt bizalommal kezelünk,
Adósság behajtás, követeléskezelés szerződésünk nem évül el, addig foglalkozunk ügyével, ameddig azt sikerre nem visszük,
Adósság behajtás, követeléskezelés a megbízási szerződés megkötésének pillanatától minden felelősség cégünkre hárul


Szeretnénk elnyerni megtisztelő bizalmukat, melyre reméljük lehetőségünk nyílik, Önök pedig a legjobb megoldást kaphatják a legjobb helyről.


Milyen kifogásokkal élnek leggyakrabban az adósok, amiből tudhatjuk, hogy szakszerű segítségre van szükségünk?

Az adósságbehajtás alapja az idő. Minél előbb kezdünk el intézkedni, annál gyorsabban juthat jogos pénzéhez. Azonban mielőtt minket hív, valószínűleg egymaga próbálja (leginkább telefonon keresztül) megoldani a szituációt.

Lássunk néhány példát azokra a telefonos kibúvókra, amelyek azt sejtetik, hogy az adós nem akar, vagy nem tud fizetni:

„Nem tudunk ilyenről, utána fogunk nézni.”

Ebben a helyzetben vagy azonnal reagál és közli, hogy Önök ezt már megtették a pénzintézetnél vagy az „utána nézés” igen sokáig fog tartani.

„Elnézést, nem én vagyok az illetékes az ügyben”

Ilyenkor általában az illetékes házon kívül tartózkodik, üzleti megbeszélésen van, ahol nem zavarhatják vagy egyéb nem létező ürügyekkel próbálják lerázni.

„Azért nem tudtunk fizetni, mert…”

A kifogásoknál mindig lehet érezni, hogy az jogos vagy sem. Ha csak mellébeszélésnek tűnik, nem szabad sokáig haboznia a cselekvést illetően, különben mindig további kifogásokba fog botlani, de a pénzét nem fogja látni.

 Ha a fenti problémákkal szembesül, keressen fel minket!

Profi csapatunk gyorsan és hatékonyan oldja meg az adósságbehajtást!


Miért érdemes igénybe venni adósság behajtó szolgáltatásunkat?

A cégek alaptulajdonsága, hogy a pénzügyi és piaci helyzetüket jelentősen befolyásolják az ügyfelei. Nem beszélve az ügyfelek adósságairól. Szomorú tény, de az ügyfélkörben előforduló jelentős tartozások még egy nagyobb céget is könnyűszerrel megingathatnak.

Ahhoz, hogy vállalkozása továbbra is stabil pilléreken álljon és sikeres legyen, minimálisra kell csökkentenie a kintlévőségek mértékét. Ezzel elkerülhet egy olyan csődhöz vezető ördögi kört, amelyben hitelt kell felvennie és várni a későn, vagy soha be nem érkező tartozásokat.

Az adósság behajtással azt a célt szolgáljuk, hogy Ön ne kerüljön ilyen helyzetbe, ezért gyors, hatékony és törvényes megoldást kínálunk a kintlévőségek mielőbbi megszüntetésére. Ha minket választ, nem kell többé idegeskednie a százezres vagy milliós tartozások miatt. Természetesen az adósság behajtást úgy kivitelezzük, hogy ne tegyünk kárt a meglévő, kialakult üzleti kapcsolatokban, így a későbbiekben is virágzó maradhat az együttműködés, már mindkét fél számára.

Keressen minket, mi képviseljük érdekeit!


Hetek, netán hónapok teltek el, de még mindig nem fizettek Önnek adósai?

Akkor itt az ideje, hogy egy profi követeléskezelő cég segítségét vegye igénybe!

Minden cég akkor lesz sikeres, hogy nagy profitot termel, aminek egy részét visszaforgatja. De mi történik az üzlettel akkor, ha néhány adós nem fizet? A cégnek nem marad visszaáramoltatható tőkéje, ezáltal csődbe mehet.

Azonban, ha elejét veszi a problémának, azzal megmentheti üzletét. Sajnos egyre több olyan vevő vásárol, aki nem tudja, vagy nem akarja kifizetni az Önnek járó vételárat. Egyesek számára azonban a fizetési határidők sem jelentenek többet puszta haszontalan számoknál. Ilyenkor a legjobb, amit tehet az, hogy professzionális segítséget kér az adósságbehajtás területéről.

Cégünk minden esetben diszkrét és megbízható. Bármilyen összegről legyen is szó, mi úgy végezzük a követeléskezelést, hogy a fennálló üzleti viszonyukon ne essen csorba, így elérheti, hogy a további együttműködés gyümölcsöző és problémamentes legyen.

Ha a lehető leggyorsabban és zökkenőmentesen szeretné visszaszerezni az Önt megillető vagyont, keressen minket bizalommal!


Ördögi kör, a körbetartozás

adósság behajtás

Sajnos nagyon sokszor előfordul, hogy egy, a kifizetések szempontjából szorult helyzetet önhibáján kívül idéz elő az ember.

Egy nem üzleti, hanem magán példával élve, megeshet, hogy Ön kölcsönadott valakinek egy összeget, bízva abban, hogy az illető még visszaadja Önnek, tegyük fel, a fizetési kötelezettsége előtt. Ez azonban nem történt meg, így Ön azért nem tudja rendezni tartozását mások fele, mert pontosan az az összeg hiányzik a zsebéből.  Így ez esetben Ön akármennyire is szeretné fizetni, nem tud, és nem azért mert a szándék nincs meg Önben. Ezt a folyamatot nevezi a szaknyelv körbetartozásnak. Gyakorlatilag bármilyen területen és szituációban kialakulhat, ám kétségtelen, hogy a leggyakoribb az építőiparban.

A Pitbull-Cartell Zrt. profi szakemberekkel és diszkréten intézi adósságbehajtási ügyeleteit. Legyen szó kisebb, nagyobb összegű, vagy körbetartozásokról, mi segítünk Önnek az adósságbehajtásban!

Keressen fel bennünket megadott elérhetőségeink bármelyikén és kérje ki kollégáink adósságbehajtással kapcsolatos tanácsait! A Pitbull-Cartell Zrt. segít Önnek!

Hogyan kerülheti el az olyan helyzetet, hogy az adós nem fizet?

Sokan úgy gondolják, velük nem fordulhat elő, hogy a kölcsönadott pénzt nem kapják vissza az ígért időre. Azonban a mai világban egyre többen kerülnek olyan helyzetbe, hogy hiába várják a jó szándékkal hitelezett pénzt, az valahogy nem érkezik meg jogos tulajdonosához.

Amint felfedezi az első jeleket a fizetni nem akarásra, azonnal lépjen akcióba!

Az adósságbehajtás előtt tegyen meg néhány lépést. Az első fontos tudnivaló ezzel kapcsolatban az, hogy semmi esetre se dőljön hátra a karosszékében és várja, hogy az adós majd önszántából fizet. Természetesen ez is egy lehetőség, azonban igen ritkán fordul elő, hogy beválik. Ha a kitűzött időben nem fizettek Önnek, az első mindig az legyen, hogy telefonon felhívja az adóst és szóban próbál hatást gyakorolni rá. Ha alaptalan kifogásokkal igyekszik lerázni Önt, esetleg el sem éri telefonon, akkor ne várjon tovább!

Keressen minket, hiszen minél többet vár a probléma megoldására, annál nehezebb lesz visszaszerezni pénzét!

Keresse a Pitbull-Cartell Zrt. profi munkatársait és mi hatékonyan járunk el az adósságbehajtásban!

Tekintse meg további szolgáltatásainkat: személy- és vagyonvédelem, kisösszegű behajtás.


Kezdje időben az adósságbehajtást!

A kölcsönadott értékek, vagyon visszaszolgáltatása gyakran jóval később történik, mint ahogyan azt várjuk, ahogy azt ígérték nekünk. Gyakran sajnos az adósságot nem is kapjuk vissza, az adósunk hosszú hónapokra eltűnik, netán csak ígéreteket kapunk a visszaszolgáltatást illetően. Ilyen esetekben érdemes profi adósságbehajtó irodához fordulni, akik a hatályos törvények szerint járnak el az adósságbehajtás során.

Az adósságbehajtás akkor zajlik optimálisan, ha a szakemberek minden lényeges körülményt megvizsgálnak a behajtás megkezdése előtt, hiszen csak így lehet tisztán, törvényesen eljárni. Fontos a hatályos törvények, jogszabályok ismerete és betartása, hogy később ne legyen probléma az eljárással kapcsolatban. Az adósságbehajtás során az Ön személyes adatai nem kerülhetnek nyilvánosságra, mindent bizalmasan kell kezelni.

Ha már nem tud kihez fordulni, hogy visszaszerezze a visszajáró kölcsönt adósától, válassza adósságbehajtó cégünket vagyona visszaszerzésére! Az adósságbehajtás megbízásával a felelősséget vállaljuk és Ön garanciát kap arra, hogy vagyonát, értékeit visszakapja! Keressen fel minket bizalommal!


Nemzetközi adósságbehajtás

Napjainkban a különböző üzleti és egyéb bevétellel járó tevékenységek nem csupán hazánkra korlátozódnak, hanem gyakori, hogy egy-egy cég, vállalat külföldi partnerkörrel is rendelkezik, amely esetében komoly problémát jelenthet, amennyiben valamely vevő nem rendezi tartozásait.

Abban az esetben, ha külföldön is értékesítjük termékeinket vagy szolgáltatásainkat, érdemes figyelembe venni a helyi adottságokat, szokásokat, valamint meggyőződni lehetőség szerint az ügyfél megbízhatóságáról, valamint amennyiben adósság keletkezne, forduljunk a megfelelő szakemberekhez. A nemzetközi adósságok behajtásának elsődleges nehezítő szempontjai közé tartoznak a nyelvi különbségek, valamint a kulturális szokások és eltérések, amik gyakran eredményeznek eltérő érdekeket, melynek egyetlen rendezési lehetősége, ha megbízható adósságbehajtó szakemberek szolgáltatásainak köszönhetően törvényes úton szerezzük vissza jogos javainkat.

Cégünk sok éves tapasztalattal és számos elégedett ügyféllel a háta mögött segítséget nyújt Önnek nemzetközi adósságok behajtásában is, valamint minden törvényes eszköz és lehetőség segítségével a legmegbízhatóbb megoldással az eredmény garantált. További információkért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!


A követeléskezelés lefolytatása jogszerű keretek között

A követeléskezelés vagy adósságbehajtás tevékenysége igen ingoványos talaj, hiszen attól függően, hogy milyen eszközöket alkalmaznak és mire, elég vékony a határ a törvényes behajtás és a bűncselekmény között.

Mikor beszélünk törvényes követelésről? Akkor, ha megvan a követelés rendezésének jogalapja. Ez azt jelenti, hogy a követelőnek rendelkeznie kell egy tényleges kintlévőséggel, aminek behajtását követeli, illetve rendelkeznie kell egy érvényes okirattal is, amely e kintlévőség meglétét és mennyiségét hitelesen igazolja.

Amennyiben ez nincs meg, a követeléskezelés nem más csupán, mint olyan törvénybe ütköző cselekedet, mint a zsarolás. Ha azonban a jogi alapok rendben vannak, akár követeléskezelő céget is megbízhatunk azzal, hogy érvényesítse érdekeinket és törvényes keretek között visszaszerezze kintlévőségeinket.

Előtte nem árt megismerni a követeléskezelés lefolytatásának pontos részleteit, hogy tisztában legyünk azzal, mi is fog történni.

A követeléskezelés jogszerű lefolyásának folyamata alapvetően két fő részből áll. Az első fázis az adós (ez lehet természetes személy vagy gazdasági társaság) fizetőképességének feltérképezését jelenti. Ehhez jön a fizetőkészség felmérése, vagyis annak tisztázása, hogy az adós hajlandó-e fizetni.

Ennek a vizsgálódásnak három eredménye lehet: az adós fizetésképtelen, de helyzete nem fog változni, így nem lehetséges a behajtás. Az adós hajlandó fizetni, de a fizetés átütemezését kéri. Végül az adós nem hajlandó fizetni, ez pedig hosszadalmas második fázist jelent.

A második fázisban a feladat már csak annyi, hogy az első fázis eredményeihez mérten megkísérlik behajtani az adósságot, természetesen törvényes eszközökkel. Itt szükség van egy, a megbízótól származó írásos meghatalmazásra is, mely a végrehajtó irodára ruházza a rendezés jogát.

Amennyiben gondja támad kintlévőségei behajtásával, forduljon hozzánk bizalommal és mi gyorsan, törvényes keretek között érvényesítjük jogait!


Adósságbehajtás törvényesen

Az életben az egyik legdühítőbb dolog, amikor valakiben megbízunk és kölcsön adunk neki, ám aztán vagy nem látjuk többé, vagy a legkülönbözőbb kifogásokkal áll elő a visszafizetés idejét és körülményeit illetően. Az adósságok könnyedén elronthatnak kapcsolatokat, barátságokat, és egy pont után gyakran már nem tud az ember józan belátással gondolkodni és önmaga próbálja visszaszerezni a pénzét.

A magánszemélyek által történő adósságbehajtás gyakran odáig fajulhat, hogy a „behajtó” akár elítélhetővé is válik, hiszen az indulatok vezérelték cselekedete során. Nem érdemes a magunk kezébe venni a pénz visszaszerzését, hiszen egy magánember nem tudhatja, meddig számít törvényesnek a behajtás, ám egy követeléskezelő cég pontosan ismeri a módszereket és megvannak az eszközei a törvényes behajtásra.

Ha Önnek is adósai vannak és szeretné minél hamarabb visszakapni a pénzét, ám nem szeretne meggondolatlanul cselekedni, válassza követeléskezelő cégünket! Kérdéseivel bátran forduljon hozzánk!


Követeléskezelés és adósságbehajtás a kezdetektől

A különböző tevékenységi körüket ellátó cégek életében, fejlődésében, terjeszkedésében gyakori folyamat a partnerkapcsolatok kiépítése, melyek szoros együttműködést foglalnak magukba, ami az anyagi területeket is érintheti, azonban a statisztikák és a tapasztalatok azt mutatják, hogy egyre több visszaélés és szerződésszegés történik a fizetésképtelenség következtében.

A jogrendszer biztonságos megoldást nyújt, azonban még is gyakori kellemetlenségek okozója, ha a partnerek figyelmen kívül hagyják a rájuk vonatkozó kötelezettségeket, ezért egy harmadik fél bevonása sok esetben szükséges és praktikus megoldás. A követeléskezelés, valamint az adósságbehajtás hatékony rendszert kínál a károsultak számára, azonban a kezdeti felmérések segítségével elkerülhetővé válnak a hosszadalmas rendezési folyamatok, például a leendő partnerek és cégek megbízhatóságának, fizetőképességének és hajlandóságának felmérése törvényes eszközök segítségével.

Válasszon profi és hatékony megoldást anyagi ügyeivel kapcsolatban és cégünk mindenben készséggel áll rendelkezésére, hogy az Önt jogosan megillető pénz ne okozhasson kellemetlenségeket! Tekintse meg weboldalunk bővebb információit, valamint keressen minket bizalommal elérhetőségeinken és mindenben állunk rendelkezésére!

Magánkölcsön visszaszerzése

Cégünk egyik fő profiljaként működik az adósságbehajtás. Ha Ön kisegített valakit magánkölcsön formájában, és még mindig nem kapta vissza pénzét, segítünk!

Sokan bizalmatlanok a bankokkal szemben, így ha lehetőségük van rá a közvetlen környezetükből kérnek pénzügyi segítséget. Egy barát, családtag, közeli ismerős pedig jóhiszeműen segít a bajban lévőnek, hiszen itt a bankokkal szemben bizalmi alapon megy a kölcsön. Így sokan épp ezért még magánkölcsön szerződést sem kötnek. Ilyenkor azonban megnehezítik a későbbi adósságbehajtási procedúrát. Természetesen ebben az esetben is van remény: ha van róla például email, és a pénzt utalás formájában küldte a kölcsönkérő személynek, akkor bizonyítható a kölcsön ténye.

Ezekben az esetekben lehetünk segítségére, hogy minden jogi munkát és minden stresszt levegyünk az Ön válláról és mi kezeljük az Önnek járó pénz behajtását. Ha úgy érzi, magánkölcsönét csak adósságbehajtás útján tudja visszaszerezni, keressen fel minket bizalommal!


Ha a pénzt már nem látjuk viszont…

Sajnos egyre gyakrabban előforduló probléma, hogy egy felvett banki hitelt, vagy magánkölcsönt az adós nem tud kifizetni, törleszteni. Ennek legfőbb oka általában a fizetésképtelenség. Nagyon sok esetben, ha az adósságban ragadt ember nem tudja kiegyenlíteni a tartozást, felmerülnek olyan igények, hogy az adósságot az adós tulajdonában lévő ingóságok, és értéktárgyak lefoglalásával próbálják visszaszerezni.

Arra azonban, hogy milyen ingóságokat és értéktárgyakat lehet lefoglalni az adósságbehajtás során, törvényi előírások vannak. Leggyakrabban az adós lakására, gépjárművére, vagy nagy összegű vagyontárgyára (ékszer, antikvitás) terhelik az összeget. Ám rengeteg kivétel van ez alól, és sok különböző egyedi eset.

Budapesti cégünk az adósságbehajtás területén minden hatályos jogszabályt ismer, így segít Önnek is, hogy valamilyen formában visszaszerezhesse pénzét, miközben leveszi a válláról az adósságbehajtás okozta terheket! Keressen fel minket, ha megbízható és profi adósságbehajtó irodára szeretné bízni ügyeit!


A kintlévőség kezelésről bővebben

Amikor valaki megbíz minket kintlévőség kezeléssel, jogosan szeretne tisztában lenni azzal, hogy mi is fog történni az eljárás során. A behajtás során nem árt, ha tisztában vagyunk az elkövetkező eseményekkel, így lépésről-lépésre követni tudjuk a fejleményeket.

Első lépésként felmérjük a szóban forgó adós vagy adósok fizetési hajlandóságát és fizetési képességét. Folyamatosan tartjuk a kapcsolatot velük telefonon, e-mailen, és ha szükséges, személyesen is felkeressük őket. A felszólítást és az adósság rendezését természetesen mindig kulturáltan, udvariasan és a teljesen törvényes keretek között intézzük.

Szakértelmünk és sok éves tapasztalatunk a kulcs ahhoz, hogy Ön mindenféle kellemetlenségek nélkül, az elhúzódó ügyintézést megelőzve juthasson hozzá a pénzéhez. Sok elégedett ügyfél jelzi munkánk hatékonyságát, így Önnek sem kell attól tartania, hogy nem jut hozzá az összeghez.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha gondja akad kintlévőségeivel, és bízza profikra az adósságbehajtást!


Mit jelent pontosan a követeléskezelés?

követeléskezelésKöveteléskezelés lefolytatására akkor kerülhet sor, amikor például a késedelmes fizetést nem fizetik Önnek be, vagy ha kölcsönről van szó, akkor vissza. Ez a folyamat rendkívül összetett szolgáltatást jelent, ezért tanácsos, ha időben elkezdenek ezzel foglalkozni. Amennyiben Ön még soha nem vett igénybe külső segítséget ehhez, akkor joggal lehet bizalmatlan, de valljuk be őszintén – mit veszíthet?

Cégünk mindent megtesz a professzionális követeléskezelés elvégzéséért, emellett szem előtt tartjuk az Ön és az adott személy között fennálló jó viszonyt is, mivel tudjuk, hogy fontos az Ön számára az, hogy egy ügyfelet se veszítsen el – amennyiben munkáról, vállalkozásról van szó!

Munkavégzésünk során arra törekszünk, hogy jogi intézkedéseket megelőzően oldjuk meg az adott problémákat, emellett pedig tudunk abban is segíteni, hogy legközelebb ne alakuljon ki ilyen helyzet!

Lépjen kapcsolatba velünk még ma, ha követeléskezelés lebonyolítására van szüksége! Ha bármilyen kérdése lenne, keresse fel ügyfélszolgálatunkat, kollégáink készségesen állnak az Ön rendelkezésére!


Tegye meg az első lépést az adósságbehajtás irányába!

adósságbehajtásAdósságbehajtásra van szüksége, de nem tudja, kihez forduljon? Bizalmatlan a piacon levő cégekkel szemben? Bízzon meg minket ezzel a feladattal, mi professzionális munkát végzünk az adósságbehajtás terén!

Minél hamarabb elkezdjük az adósságbehajtás folyamatát, annál hamarabb és gyorsabban szabadulhatunk meg a gondjainktól, ezért érdemes, már ma felkeresni minket, hogy cégünk tudjon segíteni Önnek!


Az adósságbehajtás folyamata

Az adósságbehajtás folyamata egy összetett szolgáltatás, ami több részből áll. Mielőtt bármilyen folyamatot is elkezdenénk, bekérjük az adott dokumentumokat és elvégezzük a befogadási bírálatot.  Utána személyes, vagy telefonos megkereséssel beszélünk az Ön ügyfelével az adott összeg hiányáról. Természetesen mindezt udvarias, határozott hangnemben tesszük meg. Amennyiben az ügyfél elhatárolódik az együttműködéstől, abban az esetben figyelmeztetjük őt, hogy milyen jogi következmények vonhatók az adóssága után.

Cégünk ért az adósságbehajtás elvégzéséhez. Bízzon meg minket, ha ilyen típusú szolgáltatásra van szüksége! Lépjen kapcsolatba velünk, kollégáink segítenek Önnek minden felmerülő problémában.


Adósságbehajtás – ingóságok lefoglalása

adósságbehajtásAdósságbehajtás során az adós tulajdonában lévő ingóságot lehet lefoglalni, amelyről feltehető, hogy a tulajdonát képezi. Házastársak esetében az adós házastársának vagyontárgya is lefoglalható és annak eladásából keletkező bevétel az adósság törlesztésére fordítható, kivéve, ha a házastárs bizonyítani tudja, hogy a vagyontárgy az ő különvagyonát képezi, nem tartozik a házassági vagyonközösséghez. Minden esetben foglalási jegyzőkönyv készítése szükséges.

Azonban adósságbehajtás esetén sem foglalható le olyan ingóság, amely az adós hivatásához elengedhetetlen, valamint nem foglalható le ruházati cikk, ágynemű sem. A háztartáshoz tartozók számának megfelelően szükséges bútor, fűtő- és világító eszközök, valamint a létfontosságú konyhai felszerelés, egy hűtő vagy fagyasztószekrény és egy mosógép szintén kell, hogy maradjon. Nem foglalható le kitüntetés, gyógyszer, gyógyászati segédeszköz és ha az adós mozgásában korlátozott, akkor a gépjárműve sem.

Ha Önnek adósságbehajtóhoz kell folyamodnia, válassza adósságbehajtó cégünket a zökkenőmentes problémamegoldásért!


A követelésbehajtás eszközei - Mit tehetünk tartozás esetén?

követelésbehajtásA követelésbehajtó cég megbízására lejárt, de még nem rendezett hitelezés esetén kerül sor. A hitelezés tárgya nem csak pénz lehet, hanem szolgáltatás vagy áru is.

Követelésbehajtáskor különböző eszközökhöz folyamodhatunk cégek és magánszemélyek esetében.

Magánszemélyekkel szemben a következő lehetőségeink vannak: figyelmeztető levelek és fizetési felszólítások küldése, tárgyalásos rendezés, felajánlhatunk részletfizetési konstrukciót, átütemezést kezdeményezhetünk, de lehetséges a személyes felkeresés és az adóslistán szerepeltetés is.

Cégekkel szemben a fentieken kívül lehetőségünk van értesíteni a cég ügyfeleit és megindíttatni a felszámolási eljárást. A felszámolási eljárás a fizetésképtelen cég jogutód nélküli megszüntetésére szolgáló eljárás.

Amennyiben nagyszámú ügyfélnek van tartozása, a cégnek lehetősége van „házon belül” egy úgynevezett követeléskezelő ügyosztályt létrehoznia, azonban a statisztikák szerint a külső követelésbehajtó cégek sokkal hatékonyabbak.

Követelésbehajtó cégre van szüksége? Forduljon hozzánk bizalommal, és nem kell többé aggódnia a pénze miatt!


Hogyan zajlik az adósságbehajtás?

Az adósságbehajtás nem egyszerű feladat, de nem lehetetlen! Akár nagyobb, akár kisebb összegű tartozásról van szó, pénzünk visszaszerzése alapvető jogunk. Fontos azonban tudni azt is, hogy ez pontosan hogyan zajlik, ha adósságbehajtó irodához fordulunk segítségért.

Hogyan zajlik az adósságbehajtás?Első körben az adósságbehajtó cég minden háttér információt megszerez a sikeres behajtás érdekében. Elsősorban a megbízótól kell elkérni azokat az adatokat, amelyek az adóssal kapcsolatosak, és ha van, akkor a kölcsönszerződés másolatát is. Ha ilyennel nem rendelkezik a megbízó, akkor egy ezt igazoló e-mail vagy levél is sokat segíthet, hogy igazolja a kölcsön tényét.

Ezután az adósságbehajtó iroda munkatársai a megszerzett információkkal felkeresik az adóst. Ez esetleg akadályokba ütközhet, ha mondjuk az adós hamis lakcímet vagy telefonszámot adott meg. Ilyenkor a behajtók egy kis kutatással meghatározzák az adós tartózkodási helyét és elérhetőségét. Ha tudják, hol található az adós, személyesen felkeresik otthonában vagy a munkahelyén.

Cégünk munkatársai mindig a lehető legudvariasabban, de határozottan beszélnek az adóssal, természetesen legális jogi kereteken belül. Szembesítik a visszafizetendő összeg tényével, majd megpróbálják megbeszélni vele a továbbiakat. Amennyiben az adós a több esetben megtörtént személyes felkeresés után is elzárkózik mindennemű pénz visszafizetési lehetőségtől, akkor munkatársaink tisztázzák vele, hogy a továbbiakban produktív, ámde törvényes módon végzik el a behajtást. Ez azt jelenti, hogy legális keretek között lefoglalják az adós bizonyos vagyontárgyait.

Ha Önnek is megbízható adósságbehajtó irodára van szüksége, akkor Ön minket keres! Bátran keressen fel minket, és garantáltan visszakapja pénzét!


Mit tegyen az ügyfél, ha az adós kereket oldott?

Mit tegyen az ügyfél, ha az adós kereket oldott?Nincs is annál kellemetlenebb, mint amikor egy tartozás esetén vissza szeretnénk kérni a kölcsönbe adott összeget. Azt, hogy ezt mikor tehetjük meg, mi szabjuk ki, vagy ha készült kölcsönszerződés, akkor az abban megfogalmazott határidőig van lehetősége visszaadnia az adósnak az összeget. Ám előfordul, hogy bárhogy próbálkozunk, az adós nem akar fizetni, vagy egyáltalán nem találjuk őt.

Eltűnt adós esetében nehéz dolgunk van. Ha az általa megadott címen nem találjuk, és a telefonja is rendszerint ki van kapcsolva, vagy már nincs előfizető az adott számon, bizony nagy a baj. Ez esetben érdemes egy adósságbehajtó irodát felkérni a feladatra!

A Pitbull-Cartell Zrt. vállalja az eltűnt adós felkutatását és rövid határidőn belül behajtja rajta a kölcsön összegét. Adósságbehajtó irodánk minden esetben eredményes és törvényes úton végzik el a behajtást. Cégünk vállal kis-, illetve nagyobb összegű adósságbehajtást, így a megbízó bármennyi kölcsönadott pénzt szeretne visszakapni, irodánk készségesen a rendelkezésére áll!

Amennyiben további kérdése van az adósságbehajtással kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!


Hogyan zajlik a követeléskezelés folyamata?

követeléskezelésKöveteléskezelés mellett döntött anyagi javainak visszaszerzése ügyében, de nincsen pontosan tisztában vele, hogy mi ennek a folyamata?

Első lépésként egy megbízható követeléskezelő céget kell felkeresnie. A követeléskezelés folyamata mindig megbízással vagy a követelés megvásárlásával kezdődik. Ha megbízásos ügyeket vesz igénybe, akkor lehetőség van a megkeresési folyamat teljes megbeszélésére és ennek alapján zajlik majd a követeléskezelés folyamata.

A követeléskezelő cég és az ügyfél (megbízó) közösen megvitatja, hogy milyen jellegű megkeresések legyenek egy adott ügyben. Ide tartozik annak megbeszélése, hogy a megkeresésnek melyik típusa legyen, például levélben, e-mailben történjen-e a felszólítás, vagy telefonos, illetve személyes megkeresést alkalmazzunk. A követeléskezelő cég javaslatokat tesz az ütemezésre és közösen döntést hoznak a megbízóval a követeléskezelés folyamatáról.

Ha megbízható, profi követeléskezelő céget keres, a legjobb helyen jár! Közös megállapodás keretében megoldást nyújtunk a problémájára, ha szeretne követeléskezelést igénybe venni.

Ha bármilyen kérdés felmerül Önben, esetleg tanácstalan egy ügyet illetően, keresse fel bátran cégünket a megadott elérhetőségeinken, és kollégáink készségesen rendelkezésére állnak!


Mi a különbség a behajtó és a végrehajtó cég között?

adósságbehajtó A köztudatban sajnos gyakorlatilag össze van mosódva az adósságbehajtó és a végrehajtó cégek fogalma. Mint behajtó cégnek, nekünk fontos, hogy ügyfeleink tisztában legyenek ezzel a különbséggel.

Behajtással követeléskezelő cégek foglalkoznak, végrehajtással pedig a bíróság megbízottjai. Adósságbehajtó cégünk célja, hogy az adóst informáljuk adósságáról, annak rendezéséről és határidejéről. Elérjük az adósság mielőbbi rendezését, ha lehet, peren kívül.

Abban az esetben, ha az adós továbbra sem mutat hajlandóságot a fizetésre, akkor természetesen igénybe vehetjük a jogi utat is, a bírói döntést azonban már csak a végrehajtó érvényesítheti. A végrehajtó közhatalmi személy, azaz be kell őt engednünk lakásunkba és állami kényszert is alkalmazhat.

Ha szeretné adósságait behajtatni békés úton, vegye igénybe adósságbehajtó szolgáltatásunkat! Budapesti adósságbehajtó irodánk szakértő munkatársai várják hívását! Sok éves tapasztalatunknak köszönhetően elérjük, hogy adósa mielőbb rendezze tartozását!


Vajon megelőzhető az adósságbehajtás?

adósságbehajtó Napjainkban egyre több cég megy csődbe, így igencsak megnőtt a kereslet az adósságbehajtó szolgáltatásra.

Az adósságbehajtásnak vannak jól megtervezett lépései, így nem szükséges azonnal büntetni és jogi útra lépni, annál inkább fontos a fizetéselmaradás okának a kiderítése, természetesen hozzáértő szakemberekkel.

A fizetési késedelmek gyakran valamilyen adminisztrációs vagy kommunikációs hibára vezethetők vissza. Az adósságbehajtás előtt emlékeztetést célszerű végezni az elmaradás okairól, ezzel a lépéssel felfedhetőek a pontos okok és a szükséges lépések meghatározása.

Előzetes egyeztetés alapján felmérhető, hogy a hiányosságokat az ügyfél miképpen orvosolja, esetleg milyen határidővel tudja teljesíteni a fennmaradt adósságát és milyen esetekben nem várható rövid időn belül fizetési teljesítés.

Vegye igénybe adósságbehajtó irodánk szolgáltatásait, tájékozódjon weboldalunkon! Bármilyen kérdéssel forduljon hozzánk bizalommal és segítünk Önnek a szükséges lépések megtételében profi módon!


Az elévülésről

ElévülésAz adósságbehajtás és a követeléskezelés területén különböző jogi szabályok biztosítják a különböző ügyek jogszerűségét - így például a tartozásokra sem lehet a végtelenségig igényt tartani, legalábbis törvényes keretek között. Ezt biztosítja az elévülés.

Az általános elévülés 5 év után lép életbe, de természetesen léteznek speciális esetek is, amelyeknél rövidebb idő alatt évül el egy tartozás, és vannak olyan ügyek is, amelyeknél soha.

Az elévülés akkor kezdődik, amikor a tartozás esedékessé válik. A felek megállapodhatnak 5 évnél rövidebb vagy hosszabb időben is, de ezt írásba kell foglalni, és fontos, hogy az elévülést nem lehet teljesen kizárni.

A régi gyakorlat szerint az adósságbehajtás és a követeléskezelés elévülési ideje meghosszabbítható volt, abban az esetben, ha 5 év leteltét megelőzően egy érvényes fizetési felszólítással megszakították az elévülést. 2014. március 15. óta ez megváltozott, és ennek köszönhetően egy fizetési felszólítás már nem szakíthatja meg az elévülési időt.

További kérdése lenne? Forduljon hozzánk!


A követelésekről bővebben

Adósságbeható cégünkhöz bátran fordulhat, ha követeléskezeléssel kapcsolatos problémája akadt. De pontosan milyen típusú követelések léteznek? Összefoglalónkban bemutatjuk, hogyan lehet és célszerű őket csoportosítani.

Követelés keletkezhet teljesített, másik fél által elfogadott, elismert áruszállítás, szolgáltatásnyújtás, vagy hitelviszonyt megtestesítő értékpapír, kölcsönnyújtás, illetve előlegfizetés miatt.
Alapvetően ötféle csoportjuk létezik:

 • Áruszállításból, illetve szolgáltatásnyújtásból származó
 • Kapcsolt vállalkozással szembeni
 • Egyéb részesedési viszonyban lévő vállalkozással szembeni
 • Váltókövetelés (fizetési ígéret, amely egy későbbi, a lejárat időpontjában esedékes fizetést testesít meg)
 • Egyéb követelés (munkavállalóval szembeni, állami költségvetéssel szembeni, egyéb jogviszonyon alapuló követelés és másnak kölcsönadott összeg)

Ha megbízható követeléskezelő céget keres, bátran forduljon hozzánk! Bízza ránk az adósságbehajtást és biztos lehet benne, hogy nem fog csalódni!


Miért forduljon profi céghez tartozásai behajtásához?

adósság behajtásTartozni sosem kellemes dolog, ennél már csak az a bosszantóbb, ha a saját kintlévőségeinket nem tudjuk önerőből behajtani. Ilyenkor több dolgot tehet az ember: hivatalos útra tereli az ügymenetet és rábízza a behajtást a bíróságra vagy a saját kezébe veszi az irányítást.


Itt természetesen nem illegális módszerekre gondolunk, hanem csupán a követeléskezelő cégek szolgáltatásaira hívjuk fel a figyelmet. Miért bízza az adósságbehajtást profi irodára a hivatalos út helyett?


Ahelyett, hogy a rendőrségen keresztül eljutna egy hosszan elhúzódó polgári perig és a leterhelt hatóságokra, na meg a drága ügyvédekre bízná kintlévőségei visszaszerzését, válassza inkább a könnyebb utat! Forduljon hozzánk bátran és bízza ránk kisebb összegű kintlévőségei begyűjtését!


Ha minket választ partnernek, nincsenek csillagászati összegek, nincsenek újabb és újabb felmerülő költségek, nincs évekig elhúzódó eljárás. Hatékonyan és gyorsan dolgozunk, mindezt természetesen szabályos keretek között.

Megbízhatóak vagyunk és eredményes munkát végzünk, ha adósságbehajtás a tét, szerintünk ennél meggyőzőbb érvek nem kellenek ahhoz, hogy minket válasszon!


A követeléskezelés adatvédelmi háttere

Adósságbehajtás

Az adósságbehajtás nem könnyű terület, az adatvédelmi szabályokkal tisztában kell lenni, hogy az eljárás ne legyen támadható jellegű.

A személyes adatok védelméhez fűződő jog érvényesülését az önrendelkezési jog és az információszabadságról szóló törvény szerint ellenőrzik az adósságbehajtás során.

Az adatkezelői és az adatfeldolgozói minőség különválasztása fontos, hiszen abszolút nem mindegy, hogy a követeléskezelői cég melyik jogosultságával kívánja átvenni az adatokat. Adatfeldolgozói tevékenység végzés esetében például a felszólításokat kiküldi az adósok címére, ebben az esetben még nem szükséges az érintettek hozzájárulása. Ha az adatkezelői minőségről beszélünk, akkor már a követeléskezelő érdemi műveleteket végez, így belső szabályzattal és eljárási renddel rendelkezik.

A követeléskezelő iroda a behajtás során közölhet adatot, azonban az sem mindegy, hogy hitel- és kölcsönügyletekről vagy megbízásról van szó.

Bízza ránk az adósságbehajtást, követeléskezelő cégünk profi szakemberei megoldják problémáit!


Az adósságbehajtás menete lépésről-lépésre

Adósságbehajtás meneteAz adósságbehajtásra vonatkozó szolgáltatásoknak nagy a kereslete hazánkban. Az ezen a területen tevékenykedő szolgáltatókat éppúgy keresik cégek, mint magánszemélyek. Diszkréció, nagy szakmai tapasztalat, korrekt jogi háttér és eredményesség szükséges a sikerhez.

Az adósságbehajtás meghatározott folyamatokból tevődik össze, melyeket lépésről-lépésre megvalósítva érünk el végül a sikerhez.

Az első lépés minden esetben a részletek tisztázása, a meglévő hivatalos dokumentumok feldolgozása. Ezután megkezdődhet a behajtás folyamata. Az adóssal fel kell venni a kapcsolatot, ez történhet írásban vagy telefonon, de hatékonyabb az azonnali személyes kapcsolatfelvétel, hiszen sok esetben ez a legcélravezetőbb. Ez természetesen minden esetben udvarias, de határozott és kizárólag szóbeli felszólítást jelent, amelynek során az adóssal ismertetik az adósság összegét, és fel is ajánlanak neki különböző törlesztési konstrukciókat. Ha az adósságbehajtás továbbra sem ér célt, akkor a törvényes intézkedések, jogi eljárás következik. Az intézkedéseket folyamatos kapcsolattartás, részletes beszámoló kíséri az ügyfél irányába.

Profi adósságbehajtó irodát keres? Forduljon hozzánk bizalommal, és ismerje meg a részleteket!


Adósságbehajtás: tévhitek és a valóság

Az adósságbehajtásról a közvélekedésben számos tévhit kering. Általában ilyenkor a legtöbben izmos, nagydarab férfiakra gondolnak, akik házhoz mennek és megfélemlítik az adós személyt, netalántán még meg is verik azt.

A valóságban azonban az adósságbehajtás csöppet sem így néz ki. Az alaphelyzet ismert: egy személy tartozik egy másik személynek vagy szervezetnek. A tartozását viszont többszöri kérésre sem hajlandó megadni. Ez esetben célszerű egy adósságbehajtó cég segítségét kérni.

Egy-egy adósságbehajtó cég leginkább egy könyvelőirodához hasonlítható, ahol hatalmas adatállománnyal kell dolgozni. Az ilyen cégeknek a felelőssége, hogy megóvják a vállalkozásokat attól, hogy bírósági eljárásra kerüljön a sor. Egy adósságbehajtó cégnek naprakész ismeretekkel kell rendelkeznie, mind jogi, pénzügyi és kommunikációs téren. Vagyis egy-egy adósságbehajtás leginkább infrastrukturális hátteret kíván, a behajtás menete pedig leginkább telefonos egyeztetésekhez hasonlítható.

Szolgáltatásinkért keressen minket feltüntetett elérhetőségeinken!


Adósságbehajtás – amihez az adósnak joga van

Cégünk az adósságbehajtás során természetesen mindent kizárólag törvényes keretek között végez, ugyanis munkatársaink teljes mértékben tisztában vannak saját, illetve az adós jogaival. Nézzük, mik azok a jogok, amelyek az adóst illetik meg!

 • Az adósnak joga van bizonyítékot kérnie az adósság, illetve a követelt összeg igazolására. Ez lehet egy szerződés, egy számla, vagy bármi, ami igazolja az adott összeget.
 • Az adósnak joga van írásban felszólítani az adósságbehajtó céget, hogy ne hívják fel telefonon - ilyen esetben csak írásban lehet vele a továbbiakban kapcsolatba lépni.
 • A követelésbehajtás során nem megengedett az adóssal szemben az erőszakkal vagy a letartóztatással való fenyegetés, sértegetés, folyamatos hívogatás, illetve nem hívható telefonon éjszaka.
 • Az adósságbehajtás során harmadik fél, például az adós munkáltatója nem tájékoztatható az adósságról.

Ha törvényes adósságbehajtásra van szüksége, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot! Munkatársaink készséggel segítenek követeléskezeléssel kapcsolatos kérdései megválaszolásában!


Miért nem szabad veszni hagynia kintlévőségeit?

Miért nem szabad veszni hagynia kintlévőségeit?Egy cég vagy vállalkozás életében minden fillér számít, hiszen ahhoz, hogy gördülékenyen működjön minden, tőkére van szükség. Egy-egy leszállított áru, elvégzett feladat, teljesített megrendelés, érvényben lévő szolgáltatás vagy határidős munka bizony minden esetben ellenértéket kíván, ez pedig nem más, mint a pénz. A megrendelőnek ki kell fizetnie azt, amit megkapott, amit aztán a cég vissza tud forgatni saját működésébe, illetve ki tudja belőle fizetni saját alkalmazottait, fedezni a működéséhez szükséges kiadásokat, számlákat, de rosszabb esetben az adott cég is adós helyzetbe kerülhet.

Csakhogy manapság sajnos nagy átlagban ezeknek a kintlévőségeknek a begyűjtése sokszor kétszer annyi időt vesz igénybe, mint eredetileg kellene. Az is előfordul, hogy az adósok nem fizetnek, így a cég kénytelen adósságbehajtó irodához fordulni, hogy érvényesíteni tudja jogos követeléseit. Amennyiben ezt nem teszi meg, anyagi kárt kell elkönyvelnie, ami csak fokozódhat, ha a kintlévőségeinek begyűjtése elhúzódik vagy meghiúsul.

Ne hagyja, hogy így legyen, és forduljon profi adósságbehajtó irodához!


Ezért érdemes profikra bízni a munkát

Ezért érdemes profikra bízni a munkátAzok, akiknek valaki tartozik, sokszor szembesülnek azzal a ténnyel, hogy a pénzüket nem akarják megtéríteni – ilyenkor két lehetőség áll fenn. Egyrészt megpróbálhatják saját maguk visszaszerezni az összeget, másrészt pedig megbízhatnak vele egy hivatásos követeléskezelőt.

Ön is ebben a helyzetben van? Akkor jár a legjobban, ha a követeléskezelőt választja. Hogy miért?

 • Az adósok egy része, főleg azok, akik nem életvitelszerűen űzik a mindenkinek való tartozást, sokszor már attól jobb belátásra térnek, hogy hivatalos felszólítást kapnak kézhez.
 • A profi követeléskezelők pontosan tudják, hogy milyen törvény adta lehetőségek vannak arra, hogy visszaszerezzenek egy összeget, míg magánszemélyként nagyon könnyű véletlenül túlszaladni a határokon.
 • Abban az esetben, ha végül mégsem sikeres a behajtás, és jogi útra terelődik az ügy, a követeléskezelő által bizonyítékot nyer arról, hogy valóban igényt tart a számla egyenlítésére, és ezért tett is.

Ha olyan követeléskezelő irodát keres, melynek szakembereiben tényleg megbízhat, forduljon hozzánk bátran, és használja az előnyöket, amiket tapasztalatunk ad a területen!


Követeléskezelés: a követelések csoportosítása a számviteli törvény alapján

Követeléskezelés: a követelések csoportosítása a számviteli törvény alapjánA precíz követeléskezelés egyik alapja a különböző követelések csoportosítása adott szempontok alapján. A leggyakrabban használt négy szempont a következő:

 • Pénznem
 • Lejárati idő
 • Tartalom
 • Címzett

A követeléskezelés során, pénznem alapján devizás és forintos csoportokat hozunk létre. A devizás csoportokat érdemes további pénznemekre bontani.

A lejárati idő alapján hosszú és rövid lejáratúvá nyilvánítjuk a követeléseket. Rövid lejáratúak az egy évnél rövidebb időtartamúak, hússzúnak pedig az egy évnél hosszabbakat számítjuk. Érdemes lejárt és nem lejárt csoportokat is készíteni.

Követeléskezeléskor fontos, hogy a címzett szerinti csoportosításnál feltüntessük, hogy az adós tulajdonosi szempontból milyen kapcsolatban áll a vállalkozással. A számviteli törvény megkülönböztet közös vezetésű vállalkozásokat, társult vállalkozásokat és egyéb részesedési viszonyban lévő vállalkozásokat.

Ha további kérdése van követeléskezeléssel, követelésbehajtással kapcsolatban, keressen minket bizalommal!


Bízza követeléseit profi szakemberekre!

Bízza követeléseit profi szakemberekre!A legkisebb összegnek is hatalmas szerepe lehet egy vállalkozás életében. Az ingadozó gazdasági viszonyok nem teszik lehetővé, hogy kintlévőségeink felett szemet hunyva tovább lépjünk, azonban az adósságbehajtás jogi útra terelve nem csak rengeteg időt és energiát, hanem még több költséget is a követelőre terhelhet. Éppen ezért az adósságbehajtást érdemes olyan szakértő és megbízható emberekre bízni, akik levehetik ezeket a terheket a vállunkról!

Mikortól érdemes adósságbehajtást kezdeményezni? Nos, mondhatni, hogy a legkisebb összeg esetében is, hiszen egy elsőre jelentéktelennek tűnő összeg is segíthet a nehezebb időszakokat átvészelni. Tehát nem érdemes lemondani sem a kisebb mértékű, sem a nagyobb összegű kintlévőségekről!

Ha Ön is megbízható szakembereket keres, akikre nyugodt szívvel bízhatja az adósságbehajtás procedúráját, míg Ön a fontosabb ügyeivel foglalkozhat, forduljon hozzánk bizalommal! Kérdés esetén állunk rendelkezésére elérhetőségeinken!


Az adósságbehajtás törvényes módjai

Az adósságbehajtás törvényes módjaiSzeretné visszaszerezni az összeget, amivel valaki tartozik Önnek? Már mindent megpróbált, amit saját erejéből és módszereivel el tudott érni, de mindez sajnos nem volt elég? Az adósságbehajtásnak többféle módja lehetséges, melyek közül a legcélravezetőbb, ha ezzel foglalkozó céghez fordul.

Nem mindegy azonban, hogy milyen céget választ, hiszen nem mindenhol alkalmazzák ugyanazokat az eszközöket. Többféle módja van az adósságbehajtásnak, és bizony nem mindegyik törvényes.

Amennyiben minket választ, és megbízik bennünk, úgy biztos lehet abban, hogy mi nem lépjük át a törvényes határokat, ám ezen belül is képesek vagyunk hatékonyan dolgozni!

A törvényes adósságbehajtásnak különféle eszközeit alkalmazzuk. Ezek egyike lehet például a szükséges adatok kézhezvétele után kiküldött felszólító levél. Ezt további levelek követhetik, majd a telefonon történő felszólítás, végül a személyes megkeresés. A kapcsolatfelvétel során megindulnak a tárgyalások, melynek során az adósnak többféle visszafizetési konstrukciót ajánlunk, így egy összegben vagy részletekben megfizeti az adósságát.

Eredményes adósságbehajtást szeretne? Keressen minket bizalommal!

 

Miért érdemes minket választania?

Mert mi:

Pitbull-Cartell Zrt. - Adósság behajtás, követeléskezelés, személy- és vagyonvédelem, Ingatlanforgalmazás ügyfelünk képviseletét a legnagyobb körültekintéssel végezzük,
Pitbull-Cartell Zrt. - Adósság behajtás, követeléskezelés, személy- és vagyonvédelem, Ingatlanforgalmazás a törvények és jogszabályok kereteit soha nem lépjük át,
Pitbull-Cartell Zrt. - Adósság behajtás, követeléskezelés, személy- és vagyonvédelem, Ingatlanforgalmazás megbízóink személyiségi jogait tiszteletben tartjuk,
Pitbull-Cartell Zrt. - Adósság behajtás, követeléskezelés, személy- és vagyonvédelem, Ingatlanforgalmazás minden adatot és információt bizalommal kezelünk,
Pitbull-Cartell Zrt. - Adósság behajtás, követeléskezelés, személy- és vagyonvédelem, Ingatlanforgalmazás szerződésünk nem évül el, addig foglalkozunk ügyével, míg sikerre nem visszük,
Pitbull-Cartell Zrt. - Adósság behajtás, követeléskezelés, személy- és vagyonvédelem, Ingatlanforgalmazás a megbízási szerződés megkötésétől minden felelősség cégünkre hárul,
Pitbull-Cartell Zrt. - Adósság behajtás, követeléskezelés, személy- és vagyonvédelem, Ingatlanforgalmazás szolgáltatásunkra garanciát vállalunk,
Pitbull-Cartell Zrt. - Adósság behajtás, követeléskezelés, személy- és vagyonvédelem, Ingatlanforgalmazás különböző cégek keretein belül már 20 éve a szakmában vagyunk!

Kapcsolat

Pitbull-Cartell Zrt. - Adósság behajtás, követeléskezelés, személy- és vagyonvédelem, Ingatlanforgalmazás

Pitbull-Cartell Zrt.

Pesti iroda:
1091 Budapest, Üllői út 59.

Nyitva tartás: H-P: 10-18

Telefon:
+36-1/210-32-14;
+36-70/639-54-39;
+36-70/456-72-72

E-mail:
pitbull.zrt@gmail.com;
pitbull2.zrt@gmail.com