Adósság behajtás, Követeléskezelés, Szeméy- és vagyonvédelem.

További szolgáltatásaink

Személy- és vagyonvédelem Üzletemberek, vezető beosztású személyek, magánszemélyek védelmét, kíséretét, utazásainak biztosítását is vállaljuk, több éves múltra visszatekintő szakmai tapasztalattal. Tovább >

Ha szüksége van ránk írjon vagy hívjon!
06-70-777-5556
06-70-978-6018
06-70-978-6019
pitbull.zrt@gmail.com

Home Személyvédelem

Főmenü


Személy- és vagyonvédelem

Személy- és vagyonvédelem

Üzletemberek, vezető beosztású személyek, magánszemélyek védelmét, kíséretét, utazásainak biztosítását is vállaljuk, több éves múltra visszatekintő szakmai tapasztalattal.

Munkatársaink éjjel - nappal az Ön szolgálatára állnak biztonsága érdekében. Részletesebb információkért érdeklődjön elérhetőségeinken!


Ön teljesen zavartalanul élhet, védelmét ugyanis mi biztosítjuk.

Cégünk objektumok őrzését és védelmét is vállalja, mely magában foglalja a területen található értékek, vagyontárgyak elleni támadások megelőzését, megakadályozását, és az elhárításhoz szükséges védelmi intézkedések összességét.


Személyvédelem, ahogy csak nálunk kaphatja!


A mai világban szinte bárki kerülhet olyan nehéz helyzetbe, hogy saját és családja, ismerősei életét féltenie kell. Jelen van ez a szituáció a híres embereknél, a jelentős üzleti sikerekkel büszkélkedhető és tehetős embereknél egyaránt. Ilyenkor nem árt felkészülni minden eshetőségre, de a legelső feladat az, hogy megkeressük a testi épséget megóvó testőröket.

A személyvédelem egy speciális terület, ahol csak valódi profikat alkalmazunk. Embereink jártasak számos küzdősportban, valamint megfelelő testi erőnléttel is rendelkeznek feladataik kifogástalan ellátása érdekében.

A másik fontos szempont a személyvédelemben a megjelenés. A presztízs megőrzése érdekében embereink kulturált, elegáns öltözetben végzik munkájukat. Ezáltal elkísérhetik üzleti megbeszélésekre, vacsorákra is. A legtöbb esetben már tekintélyt parancsoló külsejük is elriasztja a bűnözőket, de ha ez kevésnek bizonyul, abban az esetben határozottan és célratörően lépnek fel a támadó ellen.

Hosszú és rövidtávra is biztos védelmet nyújt csapatunk, ezért keressen minket bizalommal!


Védje meg értékeit!

Az őrizetlenül hagyott raktárak, gyárak és egyéb objektumok könnyen betörők prédájává válhatnak. Azonban a vagyonvédelem megoldást kínál Önnek, hogy ezt a kellemetlen helyzetet elkerülhesse!

Hogy miért éri meg vagyonvédelmi szolgáltatásunkat igénybe venni?

 • Biztonságban tudhatja értékeit.
 • Minimális befektetéssel jelentős anyagi kárt előzhet meg általunk.
 • Az épület is biztonságban van a randalírozóktól, vandáloktól.
 • Több éves szakmai tapasztalattal és jól képzett őrökkel óvjuk meg vagyontárgyait, áruját.
 • Embereink megbízhatóak és kifogástalanul végzik munkájukat mind az épületen kívül, mind a belső ellenőrzés során.
 • A nap 24 órájában biztosítjuk értékei számára a megfelelő védelmet.

A vagyonvédelem fontosságát sokan elbagatellizálják, azonban akit már ért ennek hiánya miatt nagyobb mértékű, akár milliós nagyságrendű anyagi kár, nem gondolkodik azon, hogy megéri-e a továbbiakban profikkal őriztetni a területet.

Ne várja meg, míg megtörténik a baj, keressen minket haladéktalanul vagyonvédelemmel kapcsolatban!


Milyen a jó testőr? Első rész

A személyvédelem komoly feladat, így azok a biztonsági emberek, akik ebben a pozícióban helyezkednek el, bizony már megjárták az ehhez vezető ranglétrát.

Fontos tudni, hogy aki személyvédelemmel foglalkozik, előzőleg már volt alkalma elsajátítani az olyan pozíciók ismereteit, mint amilyen a rendezvénybiztosítás vagy az objektumőrzés, valamint a pénz-és értékszállítás. Ezek a lépcsőfokok szükségesek ahhoz, hogy a testőr rendelkezzen bizonyos, a személyvédelemhez szükséges rutinnal, tapasztalattal és képességekkel.

A gyakorlat mellett a személyvédelmet ellátó szakembernek rendelkeznie kell bizonyos olyan elemekkel, melyet nem feltétlenül tud a képzés során elsajátítani, hanem már a meglévő készségeihez tartozik.

A legfontosabb a kapcsolatteremtő-és fenntartó készség. Hosszú távú együttműködés során a testőrnek tudnia kell a védett személy közeli hozzátartozóival kontaktusba lépni és kialakítani velük egy olyan bizalmi viszonyt, mellyel segíteni képesek a munkáját.


Milyen a jó testőr? Második rész

Milyen képességekkel, illetve készségekkel kell még rendelkeznie egy, a személyvédelemben kiváló alkalmazottnak? Elemzés, értékelés, következtetés, visszacsatolás. Ezek azért fontosak, mert segítik a testőrt abban, hogy felismerje a veszélyhelyzeteket, értékelje azok kockázatát és ennek megfelelően járjon el.

Szervezés és tervezés, mely jól jöhet a rendezvények helyszíneinek átvizsgálásánál, illetve az őrzött és kísért személy napi útvonalának megtervezésénél.

A személyvédelemhez elengedhetetlen a meggyőzőkészség is, hiszen sokszor magát az őrzött személyt kell jobb belátásra téríteni és olyan döntés meghozatalára kérni, mely saját biztonságát szolgálja.

Végül léteznek olyan speciális szakmai készségek is, melyeket minden jelölt képes megtanulni, ilyen például az elsősegélynyújtás, információgyűjtés vagy híradástechnikai eszközök kezelése.

Forduljon hozzánk bizalommal és bízza ránk személyvédelmet, hiszen szakembereink maximálisan eleget tesznek minden felsorolt elvárásnak!


A biztonság érzete, a személyvédelem!

A biztonság érzete, a személyvédelem!A személyvédelem nem mindennapi dolog. Sajnos azonban előfordulhat, hogy olyan szituáció áll elő, melyben az érintettek védelmét biztosítani kell. Nem kell azonban rögtön a legrosszabbra gondolni, hiszen a személyvédelem alatt értjük azt is, amikor egy rendezvényen a vendégek zavartalan utazását és megjelenését biztosítjuk.

A törvényi szabályozás természetesen a személyvédelemre és vagyonvédelemre is kiterjed. Ez a következőképpen osztja fel részterületekre a fentieket:

 • Valamilyen terület, telephely, létesítmény őrzése
 • Szállítmány őrzése és kísérése
 • Rendezvény őrzése, biztosítása
 • Személyvédelem
 • Olyan technikai eszközök üzemeltetése, telepítése, melyek a vagyonvédelem területére tartoznak

Előírás, hogy a személyvédelemben dolgozók jogosultak a formaruha viselésére. E kitételt vállalkozásunk roppant elegánsan oldja meg, jól öltözött kollégáink biztosan nem okoznak Önnek csalódást. Akár formaruhás, akár civil ruhás munkatársról beszélünk, biztos lehet benne, hogy diszkrét elbánásban fog részesülni.

Személyvédelemre lenne szüksége? Forduljon a Pitbull-Cartell Zrt.-hez bizalommal!


Mi az a vagyonvédelem?

Mi az a vagyonvédelem?A vagyonvédelemnek két csoportja van. Az egyik a vagyonvédelmi jellegű intézkedések, amibe a védett terület és az azon lévő objektumok, tárgyak, és személyek védelme tartozik. A másik fajtája a konkrét dolgok, vagyontárgyak óvása. A vagyonőrök feladata a helyszín biztosítása és mindennemű veszély elhárítása.

A vagyonvédelmi tevékenységek körébe elsősorban a biztonsági rendszerek tervezése, felszerelése és üzemeltetése tartozik. Vagyis a vagyonvédelem nem a támadóval való közvetlen erőösszecsapásban nyilvánul meg, hanem a támadás szakszerű megelőzésében. Ilyen típusú vagyonvédelemről beszélünk például a bankok és múzeumok esetében, ahol nem csak biztonsági őrökkel, hanem riasztórendszerrel is ellátják az adott épületet.

Hasonló vagyonvédelmet szolgáltatnak a gyárak, üzemek, irodaházak és telephelyek őrzésénél. Cégünk évek óta foglalkozik vagyonvédelemmel és a vagyonvédelmi rendszerek kiépítésével, így nagy tapasztalatra tettünk szert ezen a téren.

Ha vagyonvédelemre van szüksége, forduljon szakemberekhez, forduljon a Pitbull-Cartell Zrt.-hez!


A személyvédelemről bővebben

A személyvédelemről bővebbenTestőrre van szüksége? A Pitbull-Cartell Zrt. szolgáltatásai között többek között a személyvédelem is megtalálható. Forduljon hozzánk bizalommal!

A közfelfogás szerint testőrt fogadni a híres és fontos emberek kiváltsága. Régen talán így is volt, de manapság már bárkinek szüksége lehet személyvédelemre. Ha Ön is ilyen helyzetbe került, nem kell aggódnia, profi és tapasztalt testőreinkre rábízhatja személyes biztonságát.

Embereink nemcsak arról gondoskodnak, hogy Ön biztonságban érezze magát, de megbízhatóan és önállóan képesek biztonsági tervet készíteni, biztosítani a helyszínt és az odavezető utat. Testőreink azt sem hagyják figyelmen kívül, hogy felkészítsék a védendő személyt arra, mi fog történni.

Ha minket választ bízhat benne, hogy nem csak fizikai biztonságára ügyelünk, de ha kell, érvényesítjük jogait, illetve vigyázzuk azok sértetlenségét. Munkatársaink természetesen rendelkeznek azokkal a fontos tulajdonságokkal és kvalitásokkal, amik ebben a szakmában elengedhetetlenek. Minden emberünk büntetlen előéletű, rendelkezik elsősegély vizsgával és több év tapasztalattal a személy- és vagyonvédelem területéről.

Forduljon hozzánk bizalommal és a Pitbull-Cartell Zrt. emberei mellett biztonságban érezheti magát!


Ön is tehet a vagyonvédelemért!

Ön is tehet a vagyonvédelemért!Ugye Ön is szeretné biztonságban tudni értékeit? Nem kell mást tennie, mint odafigyelni néhány részletre és máris sokat tett Ön és családja, értékei biztonsága érdekében.

Betörésnél a nyílászárók a legsebezhetőbb felületek. Lássuk el az ajtókat, ablakokat stabil tokkal, ne feledkezzünk meg az ajtósarukról sem, melyek esetében figyeljünk arra, hogy ne legyenek támadható oldalon. A rácsokat ne a tokba rögzítsük, hanem a falazatba! Zárainkat ellenállóbbá tehetjük egy a tokra felszerelt acél lemezzel, illetve olyan csavarokkal, melyek hosszabbak és a tokon túl a falban is rögzítik a zárat.

Ha ez nem elég és szüksége van egy megbízható csapatra, akkor nem kell tovább keresnie, mert jó helyen jár: Cégünk húsz éves személy- és vagyonvédelmi tapasztalattal a háta mögött nagy biztonsággal kezeli a legkényesebb helyzeteket is. Az elmúlt két évtizedben csapatunk mindenféle szituációval, krízis helyzettel és megoldandó problémával találkozott, és bátran állíthatjuk, hogy sikeresen vettük az akadályokat. Csapatunk képzett és megbízható profikból áll, akik minden helyzetben hidegvérrel és türelmesen állnak helyt.

Bízzon meg minket ingatlanja, értékei védelmével és mi garantáljuk, hogy a Pitbull- Cartell Zrt.-ben nem fog csalódni!


Érdekességek a személyvédelem történetéről

Érdekességek a személyvédelem történetérőlMit is nevezünk személyvédelemnek? A személyvédelem nem más, mint az a tevékenység, melyet felkészült szakemberek végeznek a jogszabályokat és törvényeket figyelembe véve, természetes személyek testi épségét, életük zavartalanságát biztosítva és óvva.

A személyvédelem története Magyarországon régi időkre nyúlik vissza: a magyar uralkodóknak már volt testőrsége, de közel sem olyan szervezett, mint például az erdélyi fejedelmeknek.

A Magyar Nemes Testőrséget Mária Terézia alapította 1760-ban ám az, az 1848-as szabadságharcot követően feloszlott, mert a testőrök beálltak a honvédseregbe.

A Magyar Királyi Nemesi Testőrség 1967-ben került felállításra, majd csatlakozott hozzá 1904-ben a Magyar Darabont Testőrség is, azonban mindkettő feloszlott 1918-ban. Ezután, egészen 1920-ig egy ideiglenes szervezet látta el a testőri feladatokat, ez volt a Magyar Királyi Testőrség, mely a Magyar Darabont Testőrség és a Magyar Királyi Nemesi Testőrség egykori tagjaiból verbuválódott. A Magyar Királyi Testőrség 1944-ig teljesített szolgálatot.

Magyarországon 1904-ben készült el véglegesen és került hivatalosan is átadásra az Országház. Ezt követően 1912-ben lefektetett törvények alapján az Országház védelmét a Képviselőházi Őrség volt hivatott ellátni. Feladataik közé tartozott még a Képviselőházi tagok és a hallgatóság közti rend és protokoll fenntartása.

A második világháború befejezését követően a Képviselőházi Őrség feladatait és funkcióját a Nemzetgyűlési Őrségnek adta át. Az új Őrség 1945 májusától létezett hivatalosan és tagjait a volt koronaőrök, illetve a Magyar Királyi Testőrség tagjai alkották.

A háború után még egy testőrség alakult, ez pedig nem volt más, mint a Köztársasági Elnök Testőrsége. E testőrséget rövid idő után felváltotta a Belügyminisztérium Kormányőrség, amely egészen a rendszerváltásig teljesített szolgálatot. A rendszerváltás után kapta a Magyar Köztársaság Kormányőrsége nevet. 1993-ban a neve ORFK Köztársasági Őrezredre változott, az elmúlt években pedig csak annyi változás történt, hogy 2008-ban levették az ORFK előtagot.

Személyvédelemmel kapcsolatos további információkért forduljon hozzánk bizalommal!


Szórakozóhelyek védelme

Szórakozóhelyek védelmeAz elmúlt évek szórakozóhelyen történt sajnálatos tragédiái miatt napjainkban szigorú és határozott előírások vonatkoznak a helyek védelmére és a közönség biztonságára vonatkozóan, melyet rendszeresen ellenőriznek is a megfelelő szervek. A szórakozóhelyek esetében mind az épület belső tereiben, mind a vonzáskörzetben szórakozó és várakozó vendégek biztonságát és zavartalan kikapcsolódását biztosítani kell a megfelelő élőerős segítséggel.

A szórakozóhely védelemhez tartozó alapvető feladatkörök:

 • A rendezvény ideje alatt a rend folyamatos fenntartása.
 • Az esetlegesen kialakuló rendbontások, konfliktushelyzetek megelőzése és kezelése, a rend visszaállítása.
 • A rendezvényt zavaró, rendbontásban résztvevő személyek sérülésmentes eltávolítása és távoltartása a személyiségi jogainak megsértése nélkül.
 • A csomagok, öltözék átvizsgálása, a sérülésveszélyes, illegális vagy oda nem illő tárgyak kiszűrése és megfelelő kezelése.
 • A megengedett vendég létszám figyelése az előírásoknak megfelelően.
 • A helyszín kiürítésének segítése.

Cégünk magasan képzett szakemberei készséggel állnak rendelkezésére a szórakozóhely védelemmel kapcsolatban, melyről bővebb tájékoztatásért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!


Kiemelt személy védelme szórakozóhelyen

Kiemelt személy védelme szórakozóhelyenNapjainkban megannyi népszerű előadó szórakoztatja a közönséget különböző stílusban a megfelelő szórakozóhelyeken, azonban a kiemelt személy és a szórakozóhely közös érdeke a zavartalan és problémamentes esemény lebonyolítása, valamint az este hangulatának biztosítása. A szórakozóhelyeken szervezett műsorok, fellépések, neves zenészek és előadók műsora közvetlenebb kapcsolatteremtést tesz lehetővé a közönség és a művész között, ennek következtében számos olyan helyzet adódhat, amikor a megfelelő védőszemélyzet szolgáltatásaira van szükség.

Alapvető feladatkörök kiemelt személyek védelme érdekében szórakozóhelyeken:

 • Biztosítani a megfelelő bejutási körülményeket a szórakozóhelyre, a szükséges személyzet kíséretében.
 • A rajongók, közönség megfelelő távolságtartása a kiemelt személytől.
 • A rend fenntartása, esetleges rendbontások kezelése, illetéktelenek eltávolítása a helyszínről.
 • A közönségtalálkozók, dedikálások, stb. biztosítása, szervezett rendben való lebonyolítása.
 • Biztosítani a megfelelő kijutási lehetőségeket a helyszínről.

Szórakozóhelyeken fellépő kiemelt személyek profi védelemért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken és magasan képzett, profi szakembereink készséggel állnak mindenben rendelkezésére!


Velünk biztonságban utazhat üzlettársa!

Velünk biztonságban utazhat üzlettársa!Kiemelt ügyfelét hívja üzleti jellegű találkozóra Magyarországra és szeretné, hogy üzleti partnere ez idő alatt teljes biztonságot élvezzen az utazás során? Szeretné nyugodt körülmények között bemutatni a várost kiemelt külföldi ügyfelének, de tart tőle, hogy támadás, rablás áldozatává válhat a partner itt tartózkodása során? Nálunk jó helyen jár, hiszen biztosítjuk üzleti partnere vagyon- és személyvédelmét az országban tartózkodása ideje alatt!

A vagyon- és személyvédelem ma már kiemelt fontosságú, főleg az üzleti látogatások során, hiszen mi festene rosszabb képet kis hazánkról, mint egy váratlan támadás a városnézés során? Éppen ezért fontos biztosítania a kiemelt ügyfelek megfelelő védelmét a magyarországi utazás során, hiszen így jó benyomást tehet üzleti partnerére.

Ha Ön is szeretne biztonságos légkört kialakítani a városnézés során, ne habozzon, keressen fel minket vagyon- és személyvédelem ügyében! Nálunk a biztonság mellett a legfontosabb szempont a kölcsönös diszkréció, így akár neves személyek védelmét is vállaljuk!


Magánszemély védelme és kísérete

Magánszemély védelme és kíséreteNapjainkban a magánszemélyek védelme és kísérete egyre aktuálisabb napirendi pont, melyre megnyugtató megoldást sok esetben a fegyveres védelem nyújthat. Az elkövetők, akik főként anyagi javak megszerzése érdekében hajtanak végre bűncselekményt, nem riadnak vissza a lőfegyverek, sokszor a pirotechnikai eszközök használatától sem.

Jogi szabályozások miatt a magánszemélyek nem használhatnak fegyvert önmaguk vagy szeretteik védelmében, sok esetben nem is rendelkeznek a megfelelő képzettséggel hozzá.

Cégünk többévnyi hivatásos szolgálattal és gyakorlattal rendelkező szakemberei megfelelő profizmussal és szakértelemmel látják el a védelmi feladatot mind magánszemélyek, mind pedig a politikai és üzleti élet jeles szereplői körében.

Ha veszélyeztetve érzi magát vagy családját, netán közeli barátait, ne habozzon, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink bármelyikén! Számunkra az Ön biztonsága a legfontosabb, munkatársaink rövid- és hosszútávon vállalják védelmét belföldön és külföldön egyaránt!


Rendezvények biztosítása

Rendezvények biztosításaA rendezvények felügyelete a védelem egyik speciális szakterülete, mely fokozott felkészültséget igényel. Rendezvényeken, fesztiválokon a fő cél, hogy a meghatározott biztonsági előírásokat mindenki betartsa, a közönség felhőtlenül jól érezze magát, a szervezők pedig maximálisan elláthassák a szórakoztatáshoz nélkülözhetetlen feladatokat.

A rendezvények biztosítása során kiemelt feladataink közé tartozik:

 • Az érkezők ellenőrzése, beléptetése, veszélyes tárgyak bevitelének megakadályozása
 • Személy- és vagyonvédelem
 • A rendet zavaró személyek kiszűrése, végső esetben eltávolítása a rendezvényről
 • Forgalomirányítás
 • Parkoltatás
 • Biztonságot fenyegető események megelőzése
 • Szükség esetén a megfelelő lépések megtétele

A veszélytelen szórakozás érdekében kollégáink a szabályokat udvariasan, de szigorúan és határozott fellépéssel betartatják a részvevőkkel, így biztosítva a felhőtlen hangulat megteremtését. A felmerülő kényes helyzeteket békés eszközökkel, konfliktuskerülő magatartással kezeljük rendezvények biztosítása során.

Forduljon hozzánk bizalommal, szakembereink gondoskodnak a megfelelő védelemről!


A személyédelemről bővebben

A személyédelemről bővebbenA személyes biztonság védelme a mai világban már az átlagember számára is igénybe vehető szolgáltatás. Testi épsége megóvásához, életének zavartalanságához, emberi méltósága megőrzéséhez mindenkinek joga van.

Mégis vannak olyan munkakörök, melyek fenyegetettség szempontjából magasabb kategóriába esnek, így a legnagyobb valószínűséggel a politikusoknak lesz szükségük személyvédelemre, de jellemzően a művészek, gazdasági szakemberek, illetve a nagyobb vagyonnal rendelkezők is igénybe veszik előbb-utóbb testőrök szolgáltatásait.

A személyvédelemnek több, különböző területe is van, így a testőrök gondoskodhatnak a célszemély testi épségéről, a lakhelye biztosításáról, munkahelyének biztosításáról, de szóba jöhet egy egész rendezvény vagy esemény biztonságának megóvása, illetve az utazási útvonalak ellenőrzése is.

A folyamat során azonban nehezíthetik a testőrök munkáját nem várt, zavaró körülmények, például pánikhelyzet, közlekedési baleset, vagy tűz.

A Pitbull-Cartell Zrt. munkatársai felkészült, tapasztalt szakemberek, akik minden váratlan helyzettel képesek megbirkózni. Ha profi segítségre van szüksége személyvédelem kapcsán, keressen minket!


Magánszemély védelem minden helyzetben - az adósságbehajtás során is!

Magánszemély védelem minden helyzetben - az adósságbehajtás során is!Tévhitben él, aki azt hiszi, hogy csak a híres embereknek lehet szükségük védelemre, testőrségre. Magánszemélyek is ugyanúgy igénybe vehetik a személyvédelmet, hiszen bárkinek szüksége lehet egy emberre, aki megvédi őt és figyel rá minden helyzetben, legyen szó rendezvényekről vagy partikról.

Persze sajnos előfordulhat olyan is, amikor kellemetlenebb szituációban válik szükségessé a személyvédelem, ilyen például az adósságbehajtás is. Ilyenkor gyakran szembesül az ember fizetni nem akaró, ellenségesen viselkedő adósokkal, akikkel nem szívesen találkozna egyedül az utcán. Ilyen esetekben is kiváló védelmet nyújthat a személyvédelem.

Szerencsére cégünk mindkét területen (az adósságbehajtás és a személyvédelem területén is) otthon van, így könnyedén igénybe vehető mindkét szolgáltatásunk!

Ha Önnek is szüksége van a védelemre, hívjon minket! Garantáljuk, hogy 100%-os biztonságban érezheti magát, legyen szó bármilyen programról, vagy az adósságbehajtás kellemetlenségéről!


Biztosítsa rendezvényeit profikkal!

Biztosítsa rendezvényeit profikkal!Ha a rendezvényszervezéssel foglalkozik, bizonyára szembesült már a különböző biztonsági problémákkal, amik egy zártkörű magán rendezvényen, tehát konferencián, fogadáson, gálavacsorán ugyanúgy elő fordulhatnak, mint egy tömegrendezvényen. Hiszen az ittas vendégek vagy az illetéktelenül ott tartózkodók egyaránt tönkretehetnek egy rendezvényt.

Ha követeléskezelő irodánkat választja partneréül rendezvényei során, biztos lehet benne, hogy semmi nem fogja azt megzavarni, és a megrendelő is tökéletesen elégedett lesz! Kollégáink profik a rendezvénybiztosításban, illetve ha szükséges, akkor a személyvédelemben is! Kollégáink megjelenése természetesen mindig kellően elegáns, és az esemény színvonalának tökéletesen megfelelő, így egyetlen vendég sem érzi majd kellemetlenül magát emiatt.

Ha rendezvényei biztosításához keresi a megfelelő partnert, akkor követeléskezelő irodánk tökéletes választás lehet az Ön számára! Továbbá, ha szüksége van rá, egy esetleges adósságbehajtást is nyugodtan ránk bízhat!


Üzleti út személyvédelemmel

Üzleti út személyvédelemmelNagyobb cégeknél, különböző külföldi üzletfelekkel való kapcsolattartáshoz, sokszor megesik, hogy külföldre kell utaznia egy felelős személynek. Egy külföldi út során fennállhat annak a veszélye, hogy személyi sérülés vagy vagyoni kár ér minket, hiszen egy veszélyesebb országban bármikor bekövetkezhet egy rablás vagy hasonló eset. Ha egy híresebb, nagyobb cég vezetője az illető, akkor ennek még nagyobb a kockázata.

Ilyenkor jól jöhet, ha személyvédelmi szolgáltatáshoz fordul az illető! Egy profi személyvédelmi cég biztosíthat jól felkészült, tapasztalt és megbízható testőröket, akik minden körülmény között az alkalmazó rendeltetésére állnak. Személyvédelemmel nyugodtabban történik az utazás, szinte nullára csökkenthető a kellemetlen esetek kialakulásnak esélye.

Ha szeretné Önmagát a legnagyobb biztonságban tudni, profi testőrök társaságában, akkor személyvédelemmel kapcsolatban keressen fel minket! Ránk bizton számíthat, legyen szó akár követeléskezelésről, akár adósságbehajtásról!


Őrzés-védelem profiktól

 Őrzés-védelem profiktólMegbízható örző-védő szolgáltatást keres? Szeretné, ha nem kellene aggódnia ingatlana, vagyontárgyai biztonsága miatt? Akkor sem szeretne a biztonság kérdésén rágódni, ha éppen ingatlanától távol tartózkodik? Nem is kell, hogy ilyen terheket vegyen a vállára, mert mi megtesszük Ön helyett! Vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken és bízza ránk az őrzés-védelemmel járó feladatokat.

Manapság nem szabad félvállról venni ezeket a kockázatokat, hiszen nem csak anyagi kárral járhatnak, de rosszabb esetben akár személyi sérülés is történhet. Hogyan tudunk segíteni mi abban, hogy egy sokkal biztonságosabb, körültekintően őrzött hely legyen az az objektum, ahol akár napi szolgálatot teljesítünk?

Egy magasan képzett csapat segítségével vállalunk birtokvédelmet irodaházaktól kezdve, telephelyeken át ipari létesítményekig gondoskodunk a precíz beléptetésről, a megbízható portaszolgálatról, az átvizsgálásról.

Akár birtokvédelem kapcsán is fordulhat hozzánk, felkészült és tapasztalt csapatunkkal a háta mögött nem kell aggódnia!

 

Miért érdemes minket választania?

Mert mi:

Pitbull-Cartell Zrt. - Adósság behajtás, követeléskezelés, személy- és vagyonvédelem, Ingatlanforgalmazás ügyfelünk képviseletét a legnagyobb körültekintéssel végezzük,
Pitbull-Cartell Zrt. - Adósság behajtás, követeléskezelés, személy- és vagyonvédelem, Ingatlanforgalmazás a törvények és jogszabályok kereteit soha nem lépjük át,
Pitbull-Cartell Zrt. - Adósság behajtás, követeléskezelés, személy- és vagyonvédelem, Ingatlanforgalmazás megbízóink személyiségi jogait tiszteletben tartjuk,
Pitbull-Cartell Zrt. - Adósság behajtás, követeléskezelés, személy- és vagyonvédelem, Ingatlanforgalmazás minden adatot és információt bizalommal kezelünk,
Pitbull-Cartell Zrt. - Adósság behajtás, követeléskezelés, személy- és vagyonvédelem, Ingatlanforgalmazás szerződésünk nem évül el, addig foglalkozunk ügyével, míg sikerre nem visszük,
Pitbull-Cartell Zrt. - Adósság behajtás, követeléskezelés, személy- és vagyonvédelem, Ingatlanforgalmazás a megbízási szerződés megkötésétől minden felelősség cégünkre hárul,
Pitbull-Cartell Zrt. - Adósság behajtás, követeléskezelés, személy- és vagyonvédelem, Ingatlanforgalmazás szolgáltatásunkra garanciát vállalunk,
Pitbull-Cartell Zrt. - Adósság behajtás, követeléskezelés, személy- és vagyonvédelem, Ingatlanforgalmazás különböző cégek keretein belül már 20 éve a szakmában vagyunk!

Kapcsolat

Pitbull-Cartell Zrt. - Adósság behajtás, követeléskezelés, személy- és vagyonvédelem, Ingatlanforgalmazás

Pitbull-Cartell Zrt.

Pesti iroda:
1091 Budapest, Üllői út 59.

Nyitva tartás: H-P: 10-18

Telefon:
+36-1/210-32-14;
+36-70/639-54-39;
+36-70/456-72-72

E-mail:
pitbull.zrt@gmail.com;
pitbull2.zrt@gmail.com