Adósság behajtás, Követeléskezelés, Szeméy- és vagyonvédelem.

További szolgáltatásaink

Személy- és vagyonvédelem Üzletemberek, vezető beosztású személyek, magánszemélyek védelmét, kíséretét, utazásainak biztosítását is vállaljuk, több éves múltra visszatekintő szakmai tapasztalattal. Tovább >

Ha szüksége van ránk írjon vagy hívjon!
06-70-777-5556
06-70-978-6018
06-70-978-6019
pitbull.zrt@gmail.com

Home Kisösszegű behajtás

Főmenü


Kisösszegű behajtás

Adósság behajtás

Adósság behajtás, követeléskezelés már 100.000 - 300.000,- Ft terjedelmű tartozásokra is!

Magánszemélyeknek és vállalkozásoknak egyaránt!
Bővül szolgáltatásunk az adósságbehajtás terén!

Szeretné behajtatni pénzét adósától?
Forduljon bizalommal adósságbehajtó cégünkhöz és mi behajtjuk a tartozást!


Temérdek megkeresés vezetett arra az elhatározásra, hogy bővítsük profilunkat. Rengeteg panaszt kaptunk, hogy "kisösszegű" tartozásokkal kevésbé hajlandóak foglalkozni a behajtó cégek, "nem éri meg nekik" - kaptuk rendszerint a panaszokat.

Így a cég Vezetősége - főként humánus hozzáállása miatt - azt a döntést hozta, hogy mostantól elvállaljuk a 100.000 - 300.000,- Ft terjedelmű kintlévőségek kezelését is.
(Telefonos, illetve levélben történő ügyintézéssel!)

Célunk azon réteg segítése, akik idáig nem tudtak kihez fordulni kintlévőségükkel, viszont a jogi utat nem tartják megfelelőnek, hiszen nem évek múlva szeretnék visszakapni pénzüket, vagy mert nem tudják és nem is szeretnék a többszörösét kifizetni követelendő összegüknek.
A hosszú évek alatt szerzett szakmai tapasztalattal igyekszünk ügyfeleink részére a maximumot nyújtani. Megbízóinkkal folyamatos az elektronikus vagy írott kapcsolattartás, részletes tájékoztatás.

Ne finanszírozza tovább adósát!!!
Minél hamarabb kezdjük el a szakszerű behajtási folyamatot, annál gyorsabb a sikerünk.

Behajtási folyamatunk itt eltér a "nagyobb összegű" kintlévőségek kezelésétől, leendő megbízóinkkal ár-érték aránynak megfelelően megállapodunk telekommunikációs, esetleg írott formátumú kintlévőség kezelésben, de az ügy gyors megoldását szem előtt tartva nem kizárt a személyes megkeresés is, amennyiben az ügy sikeressége ezt kívánja meg.

Ezeknek a kintlévőségeknek a behajtása azért is lehet gyorsabb, mivel az ebbe az intervallumba tartozó összegek kirendezéséhez akár egy lakossági kölcsön felvétele is elegendő lehet, mely gyors és pozitív megoldásként szolgálhat.

Ebben nagy segítségünkre vannak hitelintéző kollégáink, akik gyors és kedvező lefolyású hiteleket tudnak intézni az adós számára, amennyiben a tartozás kirendezéséhez elegendő saját tőkével nem rendelkezik.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését és szeretne a továbbiakban részletesebben tájékozódni, kérem hívja a 06-1/201-0095 vagy a 06-70/456-7272-es számon Budai irodánkat, vagy érdeklődjön a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címen.

Nem fizetnek Önnek adósai? Keressen profi adósságbehajtókat!

Manapság egyre többször kell szembesülnünk azzal a problémával, hogy még a kisösszegű kölcsönöket sem tudják vagy akarják visszafizetni az adósok. A legtöbb követeléskezelő cég nem foglalkozik pár százezer Forinttal, de mi, a Pitbull-Cartell Zrt.-nél tudjuk, hogy a jelenlegi pénzügyi helyzetben minden pénzre szüksége lehet az embernek. Főleg, ha jogosan illetné meg az összeg.

Nálunk most lehetősége nyílik arra, hogy megbízást adjon kisebb összegű, 100 000 és 300 000 Forint közötti adósság behajtására. Célunk, hogy a kisebb cégek, egyéni vállalkozók és magánszemélyek is egyszerűen begyűjthessék kintlévőségeiket úgy, hogy ez nekik meg is érje.

Ha követeléskezelő cégünket választja, hamar hozzájuthat az összeghez, amelyet nem fizettek vissza az adósok. Profi embereink bizalmasan, korrekten és mindkét fél érdekeit figyelembe véve járnak el minden adósságbehajtásnál, ezáltal biztosítva a sikeres együttműködést.


Profi kis összegű behajtás

Sok apró kintlévősége van? Nem tudja behajtani a tartozásokat? Ne várjon a kifizetésekre, forduljon szakértőhöz!

A kis összegű tartozásokkal a behajtó irodák nem foglalkoznak, mivel nem jelent számukra akkora lehetőséget, mint a nagyobb összegek. A Pitbull-Cartell Zrt. azonban másképp gondolja! Számunkra a kis ügyfelek is ügyfelek! Cégünk profi behajtással foglalkozó munkatársai több éves tapasztalattal hajtják be a nagy összegeket, sikeresen. A jogi utakon való behajtás sokszor évekig húzódik és sokkal több pénzbe kerül, mint maga a tartozás.

Hogy miben más a kis összegű behajtás módja, mint a nagy összegű adósságbehajtásé? Itt első sorban telefonon és levélben történik a megkeresés. Tapasztalataink szerint ennyi elég szokott lenni, főleg ha az adóshoz egy külsős cég megy intézkedni.

Mekkora összegtől fordulhat hozzánk kis összegű behajtásnál? 100.000 Forinttól 300.000 Forintig számít kis összegű kintlévőségnek.

Munkatársaink szakszerűen, humánusan és gyorsan hajtják be kintlévőségeit! Forduljon hozzánk bizalommal, ha kis összegű behajtásról van szó! 


Kis összeg, nagy tét!

Mi nem gondoljuk úgy, hogy a kisösszegű adósság, nem adósság!

Egy mikrovállalkozás vagy magánember életében igen nagy kárt tud okozni az, ha a kisösszegű adósságot nem fizetik ki az adósok. A nem fizetők sajnos nem gondolnak bele abba, hogy felelőtlenségük miatt milyen problémákkal kell szembesülniük az őket jó szándékkal megsegítőknek.

A kisösszegű adósságok súlyos károkat okozhatnak az életben, hiszen ha számítunk arra az összegre, de nem kapjuk meg, valahonnan máshonnan kell azt pótolnunk. Ez kölcsönkéréshez vagy hitelfelvételhez vezet. Természetesen mindez elkerülhető lenne, ha az adós hajlandó lenne időben fizetni.

De mit tehet Ön? Válasszon minket!

Profi csapattal, nagy tapasztalattal és a lehető legrövidebb határidővel vállaljuk a kisösszegű adósságok behajtását is. Ha több mint 100. 000 forinttal tartoznak Önnek, ne habozzon, keressen minket bizalommal!

Ha nem szeretné megvárni, amíg a kis tartozásból nagyobb probléma lesz, szerezze vissza az Önnek járó összeget!


Kisebb összegű kölcsönét is visszaszerezzük!

Az adósságbehajtás nem csupán a nagyobb összegű vagyon, értékek visszaszerzésére irányul, hiszen sokan vannak úgy, hogy néhány százezres kölcsönt adnak valakinek, amit később nem kapnak vissza. Sok adósságbehajtó iroda csak a nagyobb összegű károk rendezésével foglalkozik, mi azonban kisebb összegben is segítünk Önnek!

Az adósságbehajtás kis összegű kölcsönök esetében is a legbiztosabb megoldást jelentheti az Ön számára, hiszen a bírósági tárgyalások hosszú időre elnyúlnak és Ön rengeteg pénzt fizet ki ügyvédeinek. Ilyen esetekben a per költségei sokszor bőven meghaladják a kölcsön összegét, főleg akkor, ha kisebb összegről van szó. Az adósságbehajtás biztonságos, profi megoldás lehet problémájára, ha már nem tud kihez fordulni, mégis szeretné törvényes úton visszakapni az Önt illető értékeket.

Ha Ön is kisebb összegű kölcsönt adott ismerősének és nem kapja vissza az összeget, forduljon adósságbehajtó irodánkhoz az értékek visszaszolgáltatására! Kis- és nagyobb összegű adósságok behajtása egyaránt profilunkba tartozik!


Kisösszegű adósságok: A behajtási eljárás előnyei

A kis és magánvállalkozások életében sajnálatos módon gyakran adódhat olyan kellemetlen szituáció, hogy a megbízásnak megfelelően elvégzett munkáért vagy a minőségi előírásoknak megfelelő szolgáltatásért a megrendelő nem szándékozik fizetni, valamint nem a megfelelő, megbeszélt és a szerződésben lefektetett összeggel honorálja a kivitelező, szolgáltató fáradalmait. Az ilyen típusú események nem csupán kellemetlenek és megannyi utánajárással, bosszúággal járnak, hanem veszteségesek is az esetek többségében, hiszen nem sikerül behajtani az adósságot.

A kisösszegű adósságok esetében gyakran nem kerülnek kifizetésre az összegek, hiszen a jogos adósság behajtásához jogi útra, bírósági vagy egyéb hatósági felszólításon keresztül zajlana az eljárás, amely akár évekig is elhúzódhat, valamint a különböző kötelező illetékek megfizetése után a tartozás kevés százaléka kerülne csak vissza a jogos tulajdonoshoz.

Az adósság behajtó cégek gazdaságos, gyors és eredményes megoldást kínálnak kisösszegű adósságok behatásához! Pitbull-Cartell Zrt. sok éves tapasztalatának köszönhetően minden típusú adósságbehajtással kapcsolatban áll új és meglévő ügyfelei számára, hogy visszakapják az őket megillető tartozásokat! További információkért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!


Munkabér behajtása jogutód nélküli megszűnő cég esetén

A magánszemélyek, mint munkavállalók számos esetben jogilag hátrányosabb helyzetűek a társasági szinten működő munkaadókkal szemben, melynek következtében a munkajog az elsődleges jogi védelmi és támogatási eszköz a dolgozók számára. Azonban akadnak olyan kellemetlen események, melyek során kárt szenved a munkavállaló a munkabér kifizetésének elmaradása miatt, különösen amennyiben a cég jogutód nélkül megszűnés alatt áll.

A jogutód nélkül megszűnő cégek esetében gyakori probléma, hogy elmulasztják kifizetni a munkavállalók aktuális munkabérét, mellyel súlyos anyagi károkat okoznak és egy körülményes jogi helyzetbe kényszerítik őket. A munkajogrendszer egy bizonyos fokig védelmet és segítséget nyújt, azonban egyes esetekben harmadik fél segítségére van szükség, aki törvényes keretek között gondoskodik a kisebb összegű adósságok behajtásáról.

Amennyiben Ön is ilyen helyzetbe került és profi megoldást szeretne elmaradt munkabére behajtásával kapcsolatban, tekintse meg weboldalunk bővebb tájékoztatóját, valamint keressen minket bizalommal elérhetőségeinken és tapasztalt kollégáink mindenben készséggel állnak rendelkezésére!

Adósságbehajtás kisösszegtől


adósságbehajtásAz adósság ténye mind az adós, mind pedig a hitelező számára kellemetlen, energiát és időt felemésztő, megoldásra váró helyzet. Az ilyen esetekben fontos a mielőbbi probléma megszüntetés, azonban nem minden hitelező engedheti meg a felesleges kapacitás pazarlását. Ebben segít egy hatékony adósságbehajtó iroda, legyen szó akármilyen összegről.

A kisösszegű adósságbehajtás előnye, hogy az ügyfél viszonylag gyorsan, akár egy összegben hozzájuthat kintlévőségéhez. Az összeg mértékétől függően az adósságbehajtás történhet azonnali kifizetést követelően, vagy az adós számára is kedvező törlesztési konstrukció alapján. Egy produktív adósságbehajtó iroda tisztában van a törvények által nyújtott lehetőségekkel, és a lehető leghatékonyabb formában törekszik az adóst fizetésre bírni.

A kisösszegű adósság is adósság. Ne féljen követelni azt, ami jog szerint az Öné! Forduljon adósságbehajtó irodánkhoz bizalommal, és mi eredményesen, szűk időintervallumban felszámoljuk problémáit. Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!


A kis összeg is pénz: Ne mondjon le róla!

Kisebb összeggel tartoznak Önnek, de nem tudja, hogyan szerezhetné vissza a pénzét? Már mindennel próbálkozott, de nem ért célt? Az adósság behajtása nem mindig egyszerű, mert számtalan dolog akadályozhatja a pénz visszakerülését a gazdájához.

Ne higgye, hogy Önnek nincs joga a pénzéhez csak azért, mert nem óriási összegről van szó. Ne mondjon le róla, hiszen az az Ön pénze, amit vissza kell kapnia. Forduljon hozzánk bizalommal és vegye igénybe szakmai segítségünket. Kis összegű behajtás esetén is ugyanolyan gondosan és körültekintően járunk el, mint nagy összegű adósság esetén. Több éves szakmai tapasztalatunk, felkészült és rutinos munkatársaink rövid idő leforgása alatt intézkednek, és anélkül tesznek pontot az ügy végére, hogy Önt kellemetlen élmények érnék.

Számunkra nem jelent akadályt, ha a tartozás régóta húzódik, a külföldi utaktól sem rettenünk vissza, gyorsan és hatékonyan dolgozunk. Forduljon hozzánk, és ne mondjon le pénzéről, mert joga van hozzá!


 

Miért érdemes minket választania?

Mert mi:

Pitbull-Cartell Zrt. - Adósság behajtás, követeléskezelés, személy- és vagyonvédelem, Ingatlanforgalmazás ügyfelünk képviseletét a legnagyobb körültekintéssel végezzük,
Pitbull-Cartell Zrt. - Adósság behajtás, követeléskezelés, személy- és vagyonvédelem, Ingatlanforgalmazás a törvények és jogszabályok kereteit soha nem lépjük át,
Pitbull-Cartell Zrt. - Adósság behajtás, követeléskezelés, személy- és vagyonvédelem, Ingatlanforgalmazás megbízóink személyiségi jogait tiszteletben tartjuk,
Pitbull-Cartell Zrt. - Adósság behajtás, követeléskezelés, személy- és vagyonvédelem, Ingatlanforgalmazás minden adatot és információt bizalommal kezelünk,
Pitbull-Cartell Zrt. - Adósság behajtás, követeléskezelés, személy- és vagyonvédelem, Ingatlanforgalmazás szerződésünk nem évül el, addig foglalkozunk ügyével, míg sikerre nem visszük,
Pitbull-Cartell Zrt. - Adósság behajtás, követeléskezelés, személy- és vagyonvédelem, Ingatlanforgalmazás a megbízási szerződés megkötésétől minden felelősség cégünkre hárul,
Pitbull-Cartell Zrt. - Adósság behajtás, követeléskezelés, személy- és vagyonvédelem, Ingatlanforgalmazás szolgáltatásunkra garanciát vállalunk,
Pitbull-Cartell Zrt. - Adósság behajtás, követeléskezelés, személy- és vagyonvédelem, Ingatlanforgalmazás különböző cégek keretein belül már 20 éve a szakmában vagyunk!

Kapcsolat

Pitbull-Cartell Zrt. - Adósság behajtás, követeléskezelés, személy- és vagyonvédelem, Ingatlanforgalmazás

Pitbull-Cartell Zrt.

Pesti iroda:
1091 Budapest, Üllői út 59.

Nyitva tartás: H-P: 10-18

Telefon:
+36-1/210-32-14;
+36-70/639-54-39;
+36-70/456-72-72

E-mail:
pitbull.zrt@gmail.com;
pitbull2.zrt@gmail.com